”A brilliant pickpocket”

Nathaniel Eaton, San Francisco Weekly, USA

Show

Michael Halvarsons show bjuder på makalös underhållning i form av magi och humor i världsklass. Med en häpnadsväckande publikkontakt och scenisk tydlighet når han ut från scenen vare sig det är femtio eller femtusen personer, som i ett fullsatt Royal Albert Hall. Åskådarna skrattar rakt ut när Michael visar prov på sin unika förmåga att tillskansa sig både klockor, glasögon och slipsar från intet ont anande medverkande ur publiken. Med fingerfärdighet skapas trollerinummer som får publiken att förundras - allt med en twist och med en glimt i ögat. Lånade sedlar fördubblas, eller försvinner - för att dyka upp där man minst kan ana det. Det här är en magisk skrattfest som fungerar lika bra för den internationella publiken då den spelas lika bra på svenska som på engelska.

Michael Halvarson bokas ofta som underhållande konferencier och programledare till olika event. Här delas underhållningen upp i flera kortare nummer som presenteras mellan de övriga inslagen.

Michael Halvarson är tillgänglig för bokningar i hela världen.

★ ★ ★ ★ ★

”Michael Halvarson is a
 hilarious pickpocket magician”
Louis B. Hobson, Calgary Sun, Canada


”riggered laughter the moment he appered… sinfully hilarious”
Samantha Ann Francis, Fever Avenue, Singapore


”a pickpocket so dextrous he succeeds in stripping an audience participant of his watch, phone and tie while appearing merely to brush past him”
Luke Jennings, The Guardian, UK


”dazzling display of pocket picking”
Dominic Maxwell, The Times, UK


”it is the pickpocket that truly leaves everyone in wonder and amazement”
Jayna Rana, The Void Magazine, UK


”ingenious”
Marcus Crowder, The Sacramento Bee, USA


”A brilliant pickpocket”
Nathaniel Eaton, San Francisco Weekly, USA


 
English